Het venster voor uw wensen

Bedrijfspand

Na een brand waarbij het gehele bedrijfspand in de as gelegd werd, zocht Topvision naar een flexibele en betrouwbare partij voor de levering van alle aluminium (vliesgevel)kozijnen van het nieuwe bedrijfspand. Huijberts Gevelbouw was en is deze betrouwbare partij en heeft bij de bouw van het nieuwe bedrijfspand, met kantoorruimte boven en assemblageruimte beneden, al het aluminium geleverd en gemonteerd. Naast de kozijnen betekent dit dat wij ook alle waterslagen en het overige plaatwerk hebben geleverd en gemonteerd.

Het nieuwe bedrijfsgebouw is door Huijberts Gevelbouw voorzien van kozijnprofielen die passen bij de moderne uitstraling van het pand. Zo zijn de grote glazen vliesgevels opgebouwd uit de fraaie, slanke CW 50 vliesgevelprofielen en zijn de overige kozijnen van CS 38-vlak gemaakt, deze serie sluit qua vormgeving en aanzichtsbreedte precies aan bij het vliesgevelsysteem. Ook is het pand voorzien van 9 schuifpuien uit de CP 130 serie.

In verband met de GSM-mast die direct naast het bedrijfspand staat, zijn alle aluminium kozijnen door ons beglaasd met Climaplus Coollite ZHR++ glas van Saint Gobain Glassolutions. Naast de uitstekende zonwerende eigenschappen van dit glas houdt de zonwerende coating ook tot 99,8% van de GSM-straling tegen.